Motorbol 8.60 'Aalscholver' - reviews en klantenbeoordelingen

Lees hier de reviews en klantbeoordelingen van onze Motorbol 'Aalscholver' uit onze huurvloot van motorboten.

Ronald en Audra Aan:
Wij waren onder de indruk van het gehuurde schip. Hoewel het schip al wat ouder is zag het er werkelijk als nieuw uit. Het voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen. Het schip was fantastisch onderhouden en zeer comfortabel.

Familie Notermans:
We gaan nu voor het vijfde jaar met de kinderen en vrienden op stap met de Lepelaar en de Aalscholver. Door de ondiepe ligging kom je op de mooiste plekjes van Friesland. Het zijn prachtige boten met alles aan boord wat je nodig hebt. En alles tip top in orde gebracht door de vriendelijke eigenaren bij Heech Bij de Mar. Dank jullie wel weer voor een onvergetelijk weekend.

Heer T. van Eijndhoven:
De Aalscholver is een prachtige boot, perfect onderhouden.

Heer v. Soldt:
De Aalscholver is een erg leuke en luxe uitgeruste boot. Als het mijn eigen schip zou zijn zou ik niet weten wat ik anders zou willen hebben. Mijn complimenten en tot ziens.

Familie Schouten:
De Aalscholver is een mooi schip, dat onderweg veel bekijks trekt.

Heer H. Koning:
Prachtig schip. Goed onderhouden en volledig uitgerust. Je hebt veel bekijks met dit schip en krijgt regelmatig een complimentje.

Herr E.R. Klumb:
Das Schiff hat uns gut gefallen. War durch das hydraulische Steuerrad gut zu steuern. Ganz besonders hat uns die Ausrüstung mit Verdeck über der Pflicht gefallen, da dies für Schutz bei Regen gesorgt hat.

Herr C. Vollenberg:
Gepflegter Zustand, technisch bemerkenswert gut. Übersteht auch Windstärke mehr als 8 gegen Wind und Wellen auf dem Slotermeer.

Herr G. Rottenecker:
Das Schiff entsprach voll meinen Erwartungen, es war sehr gepflegt und sauber.

Terug naar de detailpagina van de Motorbol 'Aalscholver'.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief