Verkoopbemiddeling Platbodemjachten en zeilboten

In zo'n 40 jaar heeft Heech by de Mar zich ontwikkeld tot "Het Platbodemcentrum" in Nederland. Eerst als dependance van Kooijman & de Vries, daarna onder de bezielende leiding van de familie Koekebakker. Uitstekend geoutilleerde en prachtig gelegen verkoophaven voor uitsluitend rond- en platbodemjachten in Heeg, het Friese platbodemdorp bij uitstek. Bezoek ook eens onze eigen verkoophaven met ruim aanbod.

Liever varen en sparen

Koop / verhuurcombinatie van platbodems

Heech by de Mar ontzorgt platbodemliefhebber middels de koop met verhuur-formule.  Veel watersporters willen wel een eigen Platbodem bezitten maar denken dat dit voor hen onbetaalbaar is qua onderhoud. Deze opmerking horen wij vaker voorbijkomen. Natuurlijk kost onderhoud geld en de loonkosten zijn de laatste jaren ook flink gestegen. Daarentegen is er echter wel goed nieuws, de traditionele Platbodemschepen behouden ,mits goed onderhoud, wel hun waarde!

Schepen gezocht voor verkoop

Diverse klanten zijn op zoek naar een specifiek rondbodem of platbodemschip. Via deze nieuwe rubriek willen we onze klanten die op zoek zijn naar een specifiek schip van dienst zijn en willen we proberen koper en verkoper op deze manier aan elkaar te koppelen.

Openingstijden verkoophaven

ma - vrij 08.00 - 17.00
zaterdag 10.00 - 17.00
zon- en feestdagen 12.00 - 17.00
(vanaf 1 november tot 1 april de zondag gesloten)

tel: +31 (0) 515-442750
email: bemiddeling@heechbydemar.nl
fax: +31 (0) 515-443502

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief