Scheepswerf gespecialiseerd in de traditionele zeiljachten

Wij zijn gespecialiseerd in de traditionele Rond- en platbodemjachten en bouwen vele typen zoals: Lemsteraken, Vollenhovense bollen en Staverse jollen, allemaal in diverse afmetingen. Hiervoor hebben wij de beschikking over een team van specialisten in 3 aparte hallen, een cascobouwhal, een timmer- en afmontagehal en een aparte schilderhal.

Storingsvrije jachten met gering onderhoud

Wij hebben erg veel ervaring opgedaan met de bouw van onze verhuurvloot om de reden dat alles erg degelijk en kwalitatief goed moet zijn vanwege het intensieve gebruik door allemaal verschillende bemanningen, en alle techniek aan boord zonder storingen week in week uit moet functioneren. Dit resulteert in storingsvrije jachten met een gering onderhoud. Dit onderhoud is belangrijk en wordt vaak over het hoofd gezien maar na de aanschaf van een jacht komt onderhoud ieder jaar weer terug en telt daarom hard op. Ook in uw spaarzame vrije tijd wilt u graag dat alles aan boord perfect functioneert en u niet dagelijks problemen heeft met de apparatuur en de uitrusting en het moet laten repareren.

Complete nieuwbouw van uw droomjacht

Wij verzorgen ook de complete nieuwbouw van uw droomjacht.  U heeft bij ons de unieke mogelijkheid eerst het jacht van uw keuze te huren en langere tijd aan boord te verblijven zodat het schip beter aan uw wensen voldoet met eventuele aanpassingen.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief