Moderne materialen

Onze casco’s hebben zeer veel RvS en staan in een modern epoxysysteem dat direct na het in- en uitwendig stralen opgebracht wordt voor het beste resultaat.

Ook kunt u kiezen bij ons voor ‘Coelan’, dit is een speciaal product voor een optimale houtbescherming.Hiermee hebben wij inmiddels al 30+ jaar ervaring, dit is een zeer flexibele blanke beschermingslaag voor uw houtwerk. Het is moeilijk te verwerken maar blijft vele jaren zitten zonder dat u ieder jaar moet lakken zoals bij conventionele lak.

Brandvertragende purschuim

Al onze casco’s worden geschuimd met brandvertragende purschuim aan de binnenkant als isolatie, dit wordt naadloos aangebracht door een gespecialiseerd bedrijf, hierdoor bent u verzekerd van een aangenaam en warm schip zonder condens op de huid en daardoor ook geen roestvorming.

Superschepen

U ziet dat wij met de modernste materialen en methodes werken zodat er een waardevast en goed eindproduct ontstaat.
Wij streven er naar schepen te bouwen en te verhuren met een modern designed en gestroomlijnd onderwaterschip, uitstekende zeileigenschappen, uitgebreide navigatieapparatuur en een prachtige betimmering met veel scheepssier.

Kortom jachten waar we zelf trots op zijn en waarvan we zeker weten dat het een ieder die er mee vaart veel plezier zal verschaffen, zowel tijdens het zeilen als er mee pronkend in de jachthaven.

Neem contact op

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief