Bemiddelingsvoorwaarden verkoop jachten

Hieronder ziet u een aantal punten die in onze bemiddelingsvoorwaarden staan vermeld.

  • De bemiddelingsopdracht wordt gegeven voor onbepaalde tijd, echter voor een minimum van negen maanden. Beiden kunnen de opdracht uitsluitend schriftelijk (bij voorkeur aangetekend) opzeggen met een opzegtermijn van twee maanden.
  • Het jacht blijft voor rekening en risico van de eigenaar- ook tijdens proefvaren - tot het moment van eigendomsoverdracht aan koper.
  • Heech by de Mar BV zal ter bevordering van de verkoop van het jacht de benodigde activiteiten ondernemen waaronder het koop- / verkoopcontract opstellen; adverteren in diverse media; zorgdragen voor de financiele afwikkeling; begeleiden van eventuele inspecties en proefvaarten; de overdracht laten plaatsvinden wanneer het jacht verkocht is.
  • Indien eigenaar / verkoper zijn jacht zelf verkoopt aan een koper die Heech by de Mar onbekend is, of indien de eigenaar deze bemiddelingsopdracht annuleer voor afloop van de contractduur, ben ik Heech by de Mar een vergoeding verschuldigd die gelijk is aan 50% van de afgesproken provisie; te berekenen over de oorspronkelijke vraagprijs.
  • De eigenaar brengt zijn schip naar Heech by de Mar waarbij het gebruik maakt van een ligplaats in de verkoophaven of op de wal (excl. kraankosten). Voor deze ligplaats ben ik voor mijn jacht het bij Heech by de Mar van toepassing zijnde haventarief en/of kraangelden verschuldigd. Vraag naar de actuele prijzen.
  • de kandidaat koper is gerechtigd het vaartuig te laten inspecteren door een HISWA onafhankelijk expertise bureau.

Wilt u uw rond- of platbodemjacht verkopen ?

Informeer vrijblijvend naar onze bemiddelingstarieven.
Graag sturen wij u onze bemiddelingsformulieren toe of u kunt vrijblijvend contact opnemen via de telefoon of via volgend emailadres: bemiddeling@heechbydemar.nl

Neem contact op

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief