Speciale aandacht aanbod Platbodemjachten:

In deze rubriek vindt u een overzicht van schepen die afgelopen maanden in onze nieuwsbrief in De Schijnwerper zijn gezet. Op gezette tijden zullen andere schepen uitgelicht worden.

Zeeschouw 't Kwaaie Wijf'

Stoere dame met vissermanuitstraling in een goede conditie voor haar leeftijd.
Zeeschouw ‘t Kwaaie Wijf' combineert vissermanuitstraling met comfort van een roefuitvoering, zoals veel binnenruimte en stahoogte.
Deze stoere robuuste Zeeschouw van de bekende Zijlstra werf verkeert in een prima conditie voor haar leeftijd. Zo is het casco in 2017 volledig professioneel gestraald en in een systeem gezet, zijn de zeilen in 2013 vernieuwd en de (intern gekoelde) motor in 2004 gereviseerd.
Bent u op zoek naar een degelijk gebouwde, stabiele platbodem om langere tijd met meerdere personen op te verblijven, dan nodigen wij u van harte uit deze dame te komen bekijken.

Uitgebreide informatie en een fotoserie over Zeeschouw ’t Kwaaie Wijf’, welke bij ons in de verkoophaven te bewonderen is, kunt u vinden op onze website door deze link aan te klikken: https://www.heechbydemar.nl/boot-kopen/platbodem-te-koop/150849/t-kwaaie-wijf/

Lemsteraak ‘Vrouwe Leonoire’

Prachtig gelijnde Stofberg aak met een zee van ruimte.
Bent u op zoek naar een uitstekend onderhouden zeer ruime lemsteraak welke voor een scherpe prijs wordt aangeboden, leest u dan vooral verder……

‘Vrouwe Leonoire’ is een bijzonder schip, welke als één van de weinige aken uitgevoerd is met een contragewicht waardoor de mast eenvoudig te strijken is en het schip eenvoudig onder lage bruggen door kan. Kenmerkend is het gezellige mahoniehouten interieur met zes tot maar liefst negen slaapplaatsen. Technisch is ze in een uitstekende staat van onderhoud en bovendien uitgevoerd met uitgebreide navigatie en elektronica. Beschikt over een compleet zeilplan inclusief aap, halfwinder en waterzeilen. De krachtige Thornycroft motor wordt intern gekoeld en heeft meer dan voldoende vermogen voor haar waterverplaatsing.  Kortom; een rijk uitgerust familieschip met een groot vaarbereik om dit voorjaar al van te kunnen gaan genieten!

Meer informatie over Lemsteraak ‘Vrouwe Leonoire’ kunt u vinden op: /boot-kopen/platbodem-te-koop/136523/vrouwe-leonoire/

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief