Speciale aandacht aanbod Platbodemjachten:

In deze rubriek vindt u een overzicht van schepen die afgelopen maanden in onze nieuwsbrief in De Schijnwerper zijn gezet. Op gezette tijden zullen andere schepen uitgelicht worden.

Lemsteraak ‘Vrouwe Leonoire’

Prachtig gelijnde Stofberg aak met een zee van ruimte.
Bent u op zoek naar een uitstekend onderhouden zeer ruime lemsteraak welke voor een scherpe prijs wordt aangeboden, leest u dan vooral verder……

‘Vrouwe Leonoire’ is een bijzonder schip, welke als één van de weinige aken uitgevoerd is met een contragewicht waardoor de mast eenvoudig te strijken is en het schip eenvoudig onder lage bruggen door kan. Kenmerkend is het gezellige mahoniehouten interieur met zes tot maar liefst negen slaapplaatsen. Technisch is ze in een uitstekende staat van onderhoud en bovendien uitgevoerd met uitgebreide navigatie en elektronica. Beschikt over een compleet zeilplan inclusief aap, halfwinder en waterzeilen. De krachtige Thornycroft motor wordt intern gekoeld en heeft meer dan voldoende vermogen voor haar waterverplaatsing.  Kortom; een rijk uitgerust familieschip met een groot vaarbereik om dit voorjaar al van te kunnen gaan genieten!

Meer informatie over Lemsteraak ‘Vrouwe Leonoire’ kunt u vinden op: /boot-kopen/platbodem-te-koop/136523/vrouwe-leonoire/

Staverse Jol ‘Marina’

Degelijk werfgebouwde en zeer doordacht ontworpen Staverse Jol in een uitstekende conditie voor haar leeftijd. ‘Marina’ is een volledig werfgebouwd schip van de eerste eigenaar. Beschikt over een verrassend ruim mooi ingetimmerd interieur en een praktische indeling, waardoor geschikt om met 4 personen op te verblijven en te overnachten.  Beschikt over een goede set witte De Boer zeilen met totaal 37 m2 aan zeiloppervlak, een meetbrief en zeilnummer. Bent u op zoek naar een handzame zeiler met veel binnenruimte en een ruime kuip, dan raden we u aan om haar (bij voorkeur op afspraak) in Heeg te komen bekijken.

Meer informatie over Staverse Jol ‘Marina’ kunt u vinden op: /boot-kopen/platbodem-te-koop/115584/platbodem-marina/

Staverse Jol ‘Jonge Jan’

Prachtig gelijnde, uitstekend onderhouden Staverse Jol met een verrassend ruim interieur.

Handzame zeiler waar gemakkelijk zelfs single-handed mee gevaren kan worden (eventueel met enige aanpassingen). 'Levensloopbestendig'. Beschikt over een royale kuip en is verrassend ruim van binnen met 4 volwassen slaapplaatsen. Zeer Fraaie teakhouten betimmering met paneeldeuren. Het schip verkeerd in een uitstekende conditie voor haar leeftijd. Zo is de romp in 2011 professioneel in een 2 componenten systeem (De IJssel) gezet en wordt ieder jaar het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd. De ‘Jonge Jan’ ligt momenteel in een verwarmde hal, waar u haar van alle kanten kunt bewonderen. De al aantrekkelijke prijs is zeker onderhandelbaar. Mocht u haar zakelijk willen aanwenden, dan is de BTW terug te vorderen.

Meer informatie over de ‘Jonge Jan’ kunt u vinden op: /boot-kopen/platbodem-te-koop/45280/jonge-jan/

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief