Wat gebeurt er na een reservering?

Onderstaand een voorbeeld van wat er gebeurt als u aan de hand van onze folder of website een jacht bij Heech by de Mar heeft gehuurd.

  • Heech by de Mar stuurt u per mail een Hiswa verhuurovereenkomst;
  • U stuurt de kopie van het contract voor akkoord getekend retour en voldoet de aanbetaling;
  • Na ontvangst van de aanbetaling ontvangt u van ons per mail een bevestiging en een uitgebreid 'Boordboek' van het door u gehuurde schip. In dit boordboek wordt alle apparatuur aan boord beschreven met een gebruikershandleiding; hoe storingen voorkomen en/of opgelost kunnen worden en vaaraanwijzingen. Het is de bedoeling dat u dit 'Boordboek' reeds thuis goed bekijkt of doorleest, waardoor uitgifte van het schip op de dag van vertrek een stuk eenvoudiger wordt en er niet teveel informatie ineens op u afkomt.
  • Bij aankomst op onze jachthaven wordt u door ons ontvangen en gaan wij naar het door u gehuurde jacht. Het jacht, de motor en scheepsuitrusting is reeds door onze technische medewerkers volledig gecontroleerd. De diesel- en watertanks zijn gevuld, de accu's zijn geladen en een volle reserve gasfles is aan boord.
  • U kunt uw spulletjes inladen en uw auto daarna gratis parkeren op ons terrein of tegen een kleine vergoeding in onze afsluitbare autogarage.
  • Indien u vertrouwt bent met het schip kunt u gaan varen wanneer u wilt. Indien er vragen zijn komt een medewerker van ons u met plezier helpen.
Boot huren

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief