Heech by de Mar

Verhuur en verkoopbemiddeling platbodemjachten

Heech by de Mar is dé platbodemspecialist in Nederland en heeft een unieke en prachtige verhuurvloot platbodems van gemiddeld 30 zeilschepen van een 6,65 Grundel tot een grote Lemsteraak van 14,50 meter met types als Staverse Jollen, Zeeuwse Schouwen, Vollenhovense Bollen, Lemsteraken, Schokker en Hoogaars welke geschikt zijn voor een bemanning van 2 tot maximaal 12 personen.

Daarnaast heeft zij ca. 55 Rond- en Platbodemschepen van diverse typen voor de verkoop in de eigen verkoophaven liggen. Naast de verhuur en koop-/verkoopbemiddeling heeft Heech by de Mar zich ook gespecialiseerd in de nieuwbouw van Lemsteraken naar eigen ontwerp (van 9,50 tot 13 meter). Van casco en betimmering tot aan schilderen en technisch vaarklaar maken. Alles wordt in eigen huis uitgevoerd.

Reparatie en onderhoud

Op onze werf bent u ook op het juiste adres voor reparatie en onderhoud (techniek, schilder- en timmerwerkzaamheden) van uw schip. Ook voor stalling (zomer en winter), het kranen van uw schip tot maximaal 30 Ton of als passant (douches en toiletten aanwezig) bent u van harte welkom. 

Openingstijden

Ons bedrijf is tijdens het seizoen 7 dagen per week geopend.

ma - vrij  08.00 - 17.30
zaterdag 10.00 - 17.30
zondag   12.00 - 17.30 (van 1 november tot 1 april de zondag gesloten).

Voor afspraken buiten onze kantoortijden, graag even bellen voor een afspraak.

U bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen.

Boot huren in Friesland

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief