Waarom huren bij Heech by de Mar?

1.    Ruime ervaring: als familiebedrijf hebben wij meer dan 35 jaar ervaring in de verhuur van Platbodemschepen, waardoor wij u met raad en daad terzijde kunnen staan.

2.    Grootste aanbod: wij zijn uitgegroeid tot de grootste platbodemspecialist van Nederland en beschikken over een vloot van ongeveer 30 schepen met een grote diversiteit. Dit betekent dat u de keuze heeft uit een ruim aanbod van schepen van 6.65 tot 14.50 meter en geschikt voor 2 tot 12 personen.

3.    Uitstekend onderhouden: al onze schepen van klein tot groot verkeren in een uitstekende staat van onderhoud, waardoor u altijd in een betrouwbaar schip met een fantastische uitstraling vaart.

4.    Veiligheid voor alles: de schepen van Heech by de Mar worden jaarlijks op ca. 300 punten getest en voldoen daardoor aan alle eisen van het ‘Veilig huren Certificaat’. U kunt hierdoor met een gerust gevoel het “ruime sop” kiezen.

5.    Hiswa zekerheid: Heech by de Mar is als professionele verhuurder aangesloten bij de Hiswa en verhuurd zijn schepen onder Hiswa verhuurvoorwaarden, Dit betekent voor u als huurder heldere afspraken vooraf en geen verrassingen achteraf.

6.    Persoonlijke aandacht: bij Heech by de Mar wordt u persoonlijk, vriendelijk en correct ontvangen door ons personeel. U bent bij ons te gast en daar zijn we blij om!

7.    Servicedienst: alle schepen worden voor afvaart uitgebreid technisch gecontroleerd. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe en proberen het euvel snel en adequaat te verhelpen.

8.    Instructie boordboek/film: na aanbetaling ontvangt u van ons instructie middels een boordboek, waardoor u zich goed kunt voorbereiden, het gehuurde schip veel beter kent, vertrouwd aan boord stapt en sneller van uw vakantie kunt genieten. In de boordboeken zijn weblinks opgenomen naar online video's. In deze video's wordt naast uitgebreide uitleg van alle techniek ook verschillende vaarmanoeuvres en zeilgebieden getoond. Dit is uniek in Nederland en wordt door onze gasten zeer gewaardeerd.

9.    Goed uitgeruste schepen: alle schepen zijn technisch zeer goed uitgerust en allen voorzien van een uitstekende scheepsdieselmotor, keuken met inventaris en toilet. Op de Grundel 6.65 na beschikken ze allen over een heteluchtverwarming, koelkast/box, kompas, walstroomaansluiting met acculader en gescheiden accusysteem. Vanaf 8.50 meter zijn alle schepen tevens voorzien van GPS en marifoon.

10.    Unieke haven: Alle schepen kunnen langs de wal liggen of hebben in iedere ligplaats een brede steiger over de gehele lengte zodat u goed aan boord kunt stappen. Bovendien kunt met uw auto direct naast het schip komen zodat u makkelijk kunt uit- en inladen en daarna op ons eigen terrein parkeren.

11.    Ideale locatie: Heeg is een ideaal vertrekpunt waarbij men bij ieder weertype in Friesland kan varen. Het IJsselmeer is via Stavoren, Lemmer of Workum binnen 2 uur te bereiken en de Waddenzee zelfs via Workum in 4 vaaruren. Een tocht naar de Waddeneilanden is in een weekend bij gunstig weer en tij dan ook goed te doen.

12.    Extra service: naast de reeds uitgebreide scheepsinventaris kunt u bij ons extra artikelen bijhuren als onder andere goede zeilpakken, reddingsvesten, beddengoed, vouwfietsen, een elektronische kaartplotter, etcetera.

13.    Voor ieder budget: Heech by de Mar verhuurd schepen voor ieder budget en al vanaf € 20,24 per persoon per dag. Vergelijkt u de prijs van een 8 meter platbodem maar eens met de huurprijs van een 10 meter kieljacht (zelfde ruimteaanbod) en u zult u verbazen dat een platbodemjacht een voordeligere en betere keuze is;

DAAROM HUREN BIJ HEECH BY DE MAR!

Wij zijn blij en mogen ons verheugen in een grote vaste en steeds groter groeiende klantenkring.

Wij verwelkomen u dan ook graag voor een fijne vaarvakantie op onze prachtige schepen.

Het gehele Heech by de Mar Team.

Kijk hier voor het overzicht zeilschepen en het overzicht unieke motorschepen.

Zie ook Waarom een Platbodem varen?

Boot huren

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief