Motoraak 9.10 meter 'Lepelaar' - reviews en klantenbeoordelingen

Lees hier de reviews en klantbeoordelingen van onze Motoraak 'lepelaar' uit onze huurvloot van motorboten.

Familie Notermans:
We gaan nu voor het vijfde jaar met de kinderen en vrienden op stap met de Lepelaar en de Aalscholver. Door de ondiepe ligging kom je op de mooiste plekjes van Friesland. Het zijn prachtige boten met alles aan boord wat je nodig hebt. En alles tip top in orde gebracht door de vriendelijke eigenaren bij Heech Bij de Mar. Dank jullie wel weer voor een onvergetelijk weekend.

Familie Spee:
We hebben al diverse keren een schip gehuurd, zowel een zeil-, als motorboot. Maar de kwaliteit van het schip is werkelijk zeer goed te noemen, alles verkeerd in bijna nieuwstaat!
Kregen geregeld complimenten hoe strak het schip er uit zag. En dat voor een huurboot…..!

Familie Stibbe:
Zeer leuk scheepje. Gezellig, compleet en eenvoudig te varen.

Familie Lemmens:
Wij hebben een fantastische vakantie gehad en het was zeker een bijzondere ervaring. Wij hebben dit keer echt gezocht naar een mogelijkheid om met een motorboot het IJsselmeer en de  Wadden op te kunnen. Tijdens onze zoektocht op het internet naar een geschikte boot kwamen we bij jullie terecht. Het bleek al gauw dat er nauwelijks of geen verhuurbedrijven zijn die toestaan om het IJsselmeer en de Wadden op te gaan, dit is dus bij jullie echt een uitzondering. We hadden het plan om via Schiermonnikoog terug te varen via nog een stukje IJsselmeer naar Noord-Holland, maar dit is er niet van gekomen. Dit kwam voornamelijk door de gezelligheid op Schiermonnikoog, waar wij tussen de echte oude platbodems in de haven lagen en iedereen jullie schip geweldig vond en wij met aandacht naar de geweldige verhalen van de zeilers hebben zitten luisteren. Wij hebben ons dan ook voorgenomen om met de familie het zeilen op een platbodem te gaan leren. Het lage schip met haar minimale diepgang heeft ons de mogelijkheid geboden op plekken te komen in Friesland waar de meeste schepen onmogelijk kunnen komen.

Fam. R. de Vries:
Uitstekend, alles werkte correct en vooral de ruimte viel mee. We hebben een fantastische week gehad, niet in de laatste plaats door het mooie weer.

Herr M. Reichelt:
Das Boot ist sowohl vom Design als auch von der Qualität erste Klasse. Wir waren zu fünft auf dem Boot und hatten ausreichend Platz. Der Motor ist kraftvoll und leise. Ein echter Komfort insbesondere beim Anlegen mit Seitenwind ist das Bugstrahlruder. Die geringe Höhe von 1.70m war sehr gut für das Befahren vieler wunderschöner kleiner Kanäle. Klar muss man sich wetterfest anziehen im Cockpit bei Regen, aber das Sonnendeck bietet hier etwas Schutz. Das ist aber noch die ursprüngliche Art Boot zu fahren, die ich sehr schätze.

Herr E. Opitz:
Die paar Tage auf der “Lepelaar” haben uns allen sehr gut gefallen. Das Schiff ist sehr schön geräumig und gut und (fast) vollständig eingerichtet.

Holm Becker:
Das Schiff "Lepelaar" ist sehr gut ausgestattet (z. B. aktuelles Kartenmaterial).
Die Einrichtung ist praktisch (z. B. Kleiderhaken) und gemütlich (z. B. Petroleumlampen).


Terug naar de detailpagina van de Motoraak 9.10 'Lepelaar'.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief