Lemsteraak 'Hendrickje Stoffels' - reviews en klantenbeoordelingen

Lees hier de reviews en klantbeoordelingen van onze Lemsteraak 13.00 'Hendrickje Stoffels' uit onze huurvloot van Platbodems.

Heer F. Mouwen:
De Henrickje Stoffels blijft een genot om in te varen.

A. van Wassenaer:
De Hendrickje Stoffels is een trouwe vriendin, een schip met een ziel en een warm kloppend ijzersterk hart. Ook al is ze fors gebouwd, ze laat zich met zachte hand besturen. Ze ligt heerlijk op het water onder zeil.
Ze is ruim en biedt comfortabel onderdak aan - zoals onze groep - zeven personen. Ze is mooi van binnen, mooi van buiten. Hijsen en strijken vergt wel forse kracht, maar dan heb je ook wat.
Haar motor is stoer en trekt haar door alle zee heen.
Droogvallen is eenvoudig en met de zwemtrap op het roer is het makkelijk in- en uitstappen.
Een huis weg van huis, en dan varend!

Heer E. Verhofstede:
De eerste indruk was van allen: verbazingwekkend groot ! We zijn nu wel al t’een en t’ander gewend, maar dit deed ons voorhoofd fronsen. Na de rondleiding was de zeilvoering en het optuigen ook nog eens anders dan op een yacht , dus overleg met jullie .Zo’n vlotte en oplossingzoekende verhuurfirma heb ik zelden meegemaakt ! Hoedje af om ons kort zeilweekend om te toveren tot een heuse ongeëvenaarde zeilervaring ! Alle lof eveneens voor Mr. Jan Cees die naast de techniek van het platbodemvaren, ook de rustige techniek van aanleggen en vertrek met 21 ton lemsteraak moeiteloos heeft overgebracht.
Dus één gouden tip voor de verhuurdersfirma en ”first” huurders: een platbodem is geen yacht !

Commentaar van Heech by de Mar: we bieden iedere huurder op al onze schepen een manoeuveercursus aan (vooraf regelen is echter wel gewenst).

Heer van Ramshorst:
Een heerlijk en erg gezellig schip met goede zeileigenschappen. Uitstekende staat van onderhoud en heel leuk om vaak in havens te horen: " Wat heeft U een mooi schip!".

Familie Mouwen:
De Hendrickje Stoffels was „indrukwekkend” toen ik haar de eerste keer zag, maar wat een fantastisch mooi schip en heerlijk om met familie en ouders te varen. Ik denk dat ze vooral tot haar recht komt op het IJsselmeer en de Wadden; de Friese meren zijn al snel te klein. De grootte went heel snel en je krijgt echt een band met het schip. Dank ook voor het team van Heech by de Mar en de instructie op dag 1 wat veel vertrouwen gaf.

Familie van Swaay:
Fantastische vakantie gevierd en genoten van het zeilen met de Hendrickje Stoffels. Retourtje Ameland, inclusief overnachting op het Wad waren zeer vertrouwd. Schip is prachtig gebouwd en zeilt goed en snel.

Mevrouw A. en heer H. Ooms:
Mooi schip, goede voorzieningen (2 toiletruimtes met 8 personen is zeer handig).

Heer C. D’Escury:
Zeer goede staat van onderhoud en plezierig te varen. goed getuigd, etc.

Heer R. Groen:
We Zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de boot en ondersteuning.

Jörg Gieseke:
Das Schiff hat uns sehr gut gefallen. Alles TipTop in Ordnung und funktionstüchtig. Das Schiff lässt sich hervorragend segeln.

Herr H. Elschenbroich:
Hendrickje Stoffels war im Hafen von KMJC in Den Helder eine echte Besonderheit.

Herr S. Evers:
Die „Hendrickje Stoffels“ ist ein wunderschönes Schiff! Herausheben möchte ich besonders das Teakholz an Deck, es wertet das Schiff enorm auf. Wir haben einen traumhaften Kurzurlaub erlebt, konnten wunderbar segeln und sind am letzten Tag noch einige entspannte Stunden auf den Kanälen unterwegs gewesen. Und wenn ein Brückenwärter extra sein Fenster öffnet um uns zu sagen wie schön das Schiff ist, dann bestätigt das unseren Eindruck!
Die gesamte Mannschaft war sehr begeistert, ich habe erst gestern fast alle Mitsegler getroffen und der Törn ist allen in bester Erinnerung!

Herr H. Elschenbroich:
Uns hat das Segeln mit einem Plattbodenschiff großen Spaß gemacht. Ganz besonders haben uns die guten Segeleigenschaften überrascht. Sowohl bei Starkwind, wie auch bei Flaute.

Herr M. Bechtel:
"Stoffels" war und ist perfekt und am Service gibts nichts zu meckern - alles tiptop !

Herr G. Schilling:
Die Hendrickje Stoffels ist Super, top in Schuß!

Terug naar de detailpagina van de Lemsteraak 'Hendrickje Stoffels'.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief