Hoogaars 'Vrouwe Willemke' - reviews en klantenbeoordelingen

Lees hier de reviews en klantbeoordelingen van onze Hoogaars 'Vrouwe Willemke' uit onze huurvloot van Platbodems.

M. Jonkman:
De Vrouwe Willemke is een prettig zeilschip, dat zich makkelijk laat bedienen. Omdat we slechts een weekendje hadden, zijn we op de Friese meren gebleven. Met zeven personen aan boord, een gezin van vijf en twee aanhang, was het in de kuip soms krap, maar zeker met mooi weer is het schip groot genoeg om je te verdelen. Het schip is goed verzorgd en met liefde onderhouden. Ook het keukentje was voldoende om voor zeven personen de avondmaaltijd te bereiden. We hebben, dat vonden ook de 'opstappers', een fantastisch weekend gehad.

Familie Frijstein:
Geweldig schip, daarom huren we het schip ook steeds weer. Qua zeileigenschappen en gemak van bediening is de boot in perfecte vorm.

Heer G. Keet:
Met mijn beperkte ervaring met jullie schepen, Lemmeraak 11.00, Lemmeraak 9.50 en Hoogaars, is het makkelijk te concluderen dat de Hoogaars veruit de beste zeiler is. Bovendien zijn de zeilen gemakkelijk en tamelijk nauwkeurig te trimmen. Grootzeil hijsen, rolsystemen van de voorzeilen en zwaard bedienen gaat allemaal erg comfortabel. Vooral het éénval hijssysteem van het grootzeil is een feest. Alles bij elkaar: een heerlijk en inspirerend zeilschip.

Heer T.W.J. den Breejen:
Geweldig! Zeer goed onderhouden en uitgerust schip, waren we niet gewend bij andere verhuurders.

Heer L.I. Hertzberger:
De Hoogaars 'Vrouwe Willemke' is een heerlijk schip. Snelle zeiler, ziet er prachtig uit, manoeveert makkelijk, zeilbediening is prettig.

Herr Münstermann:
Das Schiff war sehr schön. Das Winschsystem für das Groß ist super, alles sehr funktional. Manövrierbarkeit ist sehr gut. Gegen eine steile Ijsselmeer-Welle kann es allerdings auch keine Wunder bewirken, ansonsten fuhr es tadellos!

Steffen Bersch:
Wir haben ein wunderbares Schiff von Ihnen gemietet. Für uns war es das erste Mal, dass wir ein Plattbodenschiff gechartert haben. Mit großem Respekt vor dem Schiff sind wir losgefahren. Das Schiff war in einem hervorragenden Zustand und sehr gut zu segeln. Wir werden garantiert wieder kommen.

Herr E. Heiniger:
Wir fanden das Schiff sehr schön. Bis jetzt haben wir moderne Charteryachten gehabt und dies war für uns etwas besonderes.

Terug naar de detailpagina van de Hoogaars 'Vrouwe Willemke'.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief