Unieke motorschepen met een zeer groot vaargebied

Motorbol Aalscholver

Geschikt voor 2 tot 5 personen

De 'Aalscholver' meet 8.60 meter en heeft net als de 'Waterhoen' een fraai teakdek. Het mahoniehouten interieur is warm en gezellig. Door de iets ruimere afmetingen heeft dit schip meer binnenruimte met een stahoogte in de salon van 1,85/1,80 meter. Geschikt voor maximaal 5 personen

De 'Aalscholver' is voorzien van een hydraulische stuurinrichting met een houten stuurwiel aan een kompaszuil met kompas. Aan de kompaszuil is tevens de motorbediening bevestigd.

Het schip heeft een uitgebreide technische uitrusting met o.a. krachtige Volvo penta 3 cilinder scheepsdieselmotor, elektrische koelkast, heteluchtverwarming, warmwater met 60 liter boiler, marifoon, ankerlier met anker, etc.

De motorbol ‘Aalscholver’ is een uniek schip op de Nederlandse wateren. Vanwege de geringe diepte van slechts 65 cm kun je op alle binnenwateren varen en kun je met goed weer zelfs op de Waddenzee varen en droogvallen. De belevenis van het droogvallen is prachtig maar met een normaal motorjacht vaak niet mogelijk of toegestaan.

Door de zeer lage doorvaarthoogte van 1.85 meter vormen bijna alle vaste bruggen geen obstakel meer.

Vaargebied: binnenwateren + IJsselmeer en Waddenzee.

Als unieke service van Heech by de Mar ontvangt u ruim voor afvaart het zogenaamde 'boordboek' (instructiehandleiding) toegestuurd zodat u zich goed kunt voorbereiden op uw vakantie.
Vanzelfsprekend krijgt u naar wens ook een uitleg aan boord. Martin en Harry Koekebakker helpen u graag verder.

Lees hier wat andere gasten vonden van de Motorbol 'Aalscholver'.

Lengte
8.60 m
Breedte
3.15 m
Doorvaarthoogte
1.85 m
Diepgang
0.65 m
Motor
Volvo Penta 30 pk
Tankinhoud
90 liter l.
Watertank
100 liter l.
Aantal personen
2 - 5
Vaargebied
Nederlandse binnenwateren, incl. IJsselmeer en Waddenzee
Motorbol Aalscholver, motorboot te huur bij jachtverhuurder Heech by de Mar te Heeg voor Friese meren, IJsselmeer en Waddenzee.
Motorbol Aalscholver
Lage doorvaarthoogte motorbol Aalscholver
Motorboot Aalscholver is uitgerust met een bimini voor beschutting tegen zon en regen. Zeer eenvoudig en snel te bedienen.
Op de motorboten uit de huurvloot is de bimini zeer eenvoudig op te zetten en neer te laten. De minimale doorvaarthoogte van ruim onder de 2 meter blijft hierdoor gehandhaafd.
Kluisborden motorbol Aalscholver
Kuip motorbol Aalscholver
Stuurstand motorbol Aalscholver
Interieur motorbol Aalscholver
Interieur motorbol Aalscholver
Instrumentenpaneel motorbol Aalscholver
Koelkast motorbol Aalscholver
Bedden motorbol Aalscholver
Bed motorbol Aalscholver
Toilet motorbol aalscholver
Plattegrond Motoraak en Motorbol uit huurvloot Heech by de Mar.jpg
Plattegrond van de Motorboten uit de verhuurvloot van Heech by de Mar uit Heeg. Unieke motorschepen voor uw watersportvakantie in Friesland.
Douche motorbol Aalscholver
Volvo Penta motor aalscholver

Vanaf € 1020.00

per week
buitenbesturing radio/CD-speler Douche Koelkast Marifoon Radio Stromend water Stuurwiel Verwarming 220 V-walstroom WC 3 * 1 persoonsbed 1 * 2 persoonsbed

Boot huren,

Nu nog eenvoudiger uw vakantie boeken met: