Flottieljezeilen Waddenzee

Flottielje instructietocht op de Waddenzee. Voor onze gasten organiseren wij reeds meerdere jaren een Waddentocht onder leiding van ervaren platbodeminstructeurs waarbij alle facetten van het Wadvaren worden behandeld. Wij hebben volgend seizoen de week van 12 tot 19 april 2019 uitgetrokken.

Als u interesse heeft zo'n Waddentocht eens mee te maken dan kunnen wij u het onderstaande aanbieden:

  • U boekt een kooi op een van onze schepen met een ervaren schipper van Heech by de Mar. De kooienprijs voor een week op ons vlaggenschip "Hendrickje Stoffels" (een 13.00 mtr. Lemsteraak) en de "Ronde Walvis" (een 14.50 mtr. Lemsteraak) bedraagt € 725,-. Voor één van onze andere schepen met schipper bedraagt de kooienprijs per week € 675,-. De kosten voor de schipper zijn bij de prijs inbegrepen. Kosten voor eten, havengelden, dieselverbruik, enz. vallen hier niet onder en dienen door de opvarenden te worden voldaan.
  • Of U huurt met vrienden of familie één van onze platbodemschepen uit de folder vanaf 8,50 mtr. voor de in de prijslijst genoemde huurprijs + € 75,- per opvarende. U kunt zich met het schip bij de groep aansluiten.
Lemsteraken zeilend op de Waddenzee tijdens de flottieljetocht van Heech by de Mar uit Heeg
Drooggevallen tijdens de Flottieljetocht van Heech by de Mar 2009
Jachthaven Hindeloopen
Harlingen uit met ondergaande zon
Hendrickje Stoffels onder vol tuig
Sluis Kornwerderzand bij nacht

Meer info

Het is een gecombineerde Nederlandse / Duitse / Engelse tocht met Nederlands, Duits en Engels sprekende instructeurs. Op de schepen met schipper zal gestreefd worden gasten met dezelfde nationaliteit te plaatsen.
Bel of mail voor meer informatie of geef u op voor de Flottielje tocht. Wees er op tijd bij, want "vol is vol".

Wilt u deze unieke Waddentocht ook meezeilen bel ons op 0515-442750 of mail met info@heechbydemar.nl

Leuke reisverslagen van de Waddenflottieljetocht in de afgelopen seizoenen vind u hier Reisverslagen

Boot huren,

Nu nog eenvoudiger uw vakantie boeken met: