Verhuur

Om u een prettige en onbekommerde vakantie te kunnen bieden heeft Heech by de Mar een uitstekende organisatie opgebouwd. Zij beschikt over een technische ploeg die wanneer er op het schip iets kapot gaat of wanneer er een storing in de apparatuur optreedt, dit professioneel kan repareren. Alle schepen van Heech by de Mar worden door de 'European Certification Bureau' op veiligheid gecontroleerd en beschikken over het certificaat 'veilig huren'. Tevens is Heech by de Mar lid van de HISWA en is een door de ANWB erkend jachtverhuurder.

Waarom huren bij Heech by de Mar? Lees de vele redenen!

Naar overzicht platbodemschepen >>

Naar overzicht Motorboten >>

Wat gebeurt er na een reservering?
Zorg voor de juiste kaarten en ken je schip.

Onderstaand een voorbeeld van wat er gebeurt als u aan de hand van onze folder of website een jacht bij Heech by de Mar heeft gehuurd.

  • Heech by de Mar stuurt u per mail of post een Hiswa verhuurovereenkomst;
  • U stuurt de kopie van het contract voor akkoord getekend retour en voldoet de aanbetaling;
  • Na ontvangst van de aanbetaling ontvangt u van ons een bevestiging en een uitgebreid 'Boordboek' digitaal of per post van het door u gehuurde schip. In dit boordboek wordt alle apparatuur aan boord beschreven met een gebruikershandleiding; hoe storingen voorkomen en/of opgelost kunnen worden en vaaraanwijzingen. Het is de bedoeling dat u dit 'Boordboek' reeds thuis goed bekijkt of doorleest, waardoor uitgifte van het schip op de dag van vertrek een stuk eenvoudiger wordt en er niet teveel informatie ineens op u afkomt.
  • Bij aankomst op onze jachthaven wordt u door ons ontvangen en gaan wij naar het door u gehuurde jacht. Het jacht, de motor en scheepsuitrusting is reeds door onze technische medewerkers volledig gecontroleerd. De diesel- en watertanks zijn gevuld, de accu's zijn geladen en een volle reserve gasfles is aan boord.
  • U kunt uw spulletjes inladen en uw auto daarna gratis parkeren op ons terrein of tegen een kleine vergoeding in onze afsluitbare autogarage.
  • Indien u vertrouwt bent met het schip kunt u gaan varen wanneer u wilt. Indien er vragen zijn komt een medewerker van ons u met plezier helpen.

Boot huren,

Nu nog eenvoudiger uw vakantie boeken met: