Bemiddelingsvoorwaarden verkoop jachten

Hieronder ziet u een aantal punten die in onze bemiddelingsvoorwaarden staan vermeld.
  • De bemiddelingsopdracht wordt gegeven voor onbepaalde tijd, echter voor een minimum van negen maanden. Beiden kunnen de opdracht uitsluitend schriftelijk (bij voorkeur aangetekend) opzeggen met een opzegtermijn van twee maanden.
  • Het jacht blijft voor rekening en risico van de eigenaar- ook tijdens proefvaren - tot het moment van eigendomsoverdracht aan koper.
  • Heech by de Mar BV zal ter bevordering van de verkoop van het jacht de benodigde activiteiten ondernemen waaronder het koop- / verkoopcontract opstellen; adverteren in diverse media; zorgdragen voor de financiele afwikkeling; begeleiden van eventuele inspecties en proefvaarten; de overdracht laten plaatsvinden wanneer het jacht verkocht is.
  • Indien eigenaar / verkoper zijn jacht zelf verkoopt aan een koper die Heech by de Mar onbekend is, of indien de eigenaar deze bemiddelingsopdracht annuleer voor afloop van de contractduur, ben ik Heech by de Mar een vergoeding verschuldigd die gelijk is aan 50% van de afgesproken provisie; te berekenen over de oorspronkelijke vraagprijs.
  • De eigenaar mag voor een periode van maximaal 2 maanden gratis gebruik maken van een ligplaats in de verkoophaven of op de wal (excl. kraankosten). Na deze periode ben ik voor mijn jacht het bij Heech by de Mar van toepassing zijnde haven-/kraangelden verschuldigd. Vraag naar de actuele prijzen.
  • de kandidaat koper is gerechtigd het vaartuig te laten inspecteren door een HISWA onafhankelijk expertise bureau.

Wilt u uw rond- of platbodemjacht verkopen ?

Informeer vrijblijvend naar onze bemiddelingstarieven.
Graag sturen wij u onze bemiddelingsformulieren toe of u kunt vrijblijvend contact opnemen via de telefoon of via volgend emailadres: bemiddeling@heechbydemar.nl

Klantmening

Niet iedere dag koop je een boot, maar ook de verkoop is een hele stap.

Ons contact met Heech by de Mar was een ervaring met een 'ongewoon' bedrijf.
Zonderling de kennismaking, gastvrijheid, de uitgebreide informatie en de ontvangst.

Het geduld en de tijd die Jan Peter Jaarsma voor ons had om te adviseren en te begeleiden.

Mede door deze begeleiding en zijn vakmanschap is de verkoop van ons schip op een goede manier verlopen en konden we met een goed gevoel afscheid nemen van de 'Omega'.

Heech by de Mar is een positief 'buitenbeentje' op het gebied van service, accurate en correcte afwikkeling.

Bedankt voor alle goede adviezen en zorg en blijf zo doorgaan!

Dubbele en Anny de Boer