Flottieljezeilen Waddenzee 2024

29 april 2024

Flottielje instructietocht op de Waddenzee. Voor onze gasten organiseren wij reeds meerdere jaren een Waddentocht onder leiding van ervaren platbodeminstructeurs waarbij alle facetten van het Wadvaren worden behandeld. Wij hebben voor dit najaar de week van 11 tot 18 oktober en volgend voorjaar de week van 11 tot 18 april 2025 uitgetrokken.

Als u interesse heeft zo'n Waddentocht eens mee te maken dan kunnen wij u voor de week van 11 tot 18 oktober 2024 het onderstaande aanbieden:

    U boekt een kooi op een van onze schepen met een ervaren schipper van Heech by de Mar. De kooienprijs voor een week op ons vlaggenschip "Hendrickje Stoffels" (een 13.00 mtr. Lemsteraak) en de "Ronde Walvis" (een 14.50 mtr. Lemsteraak) bedraagt € 875,-. Voor één van onze andere schepen met schipper bedraagt de kooienprijs per week € 825,-. De kosten voor de schipper zijn bij de prijs inbegrepen. Kosten voor eten, havengelden, dieselverbruik, enz. vallen hier niet onder en dienen door de opvarenden te worden voldaan.
    Of U huurt met vrienden of familie één van onze platbodemschepen uit de folder vanaf 8,50 mtr. voor de in de prijslijst genoemde huurprijs + € 110,- per opvarende. U kunt zich met het schip bij de groep aansluiten.

Het is een gecombineerde Nederlandse / Duitse / Engelse tocht met Nederlands, Duits en Engels sprekende instructeurs. Op de schepen met schipper zal gestreefd worden gasten met dezelfde nationaliteit te plaatsen.

Bel of mail voor meer informatie of geef u op voor de Flottielje tocht. Wees er op tijd bij, want "vol is vol".

Wilt u deze unieke Waddentocht ook meezeilen bel ons op 0515-442750 of mail met info@heechbydemar.nl

Terug naar overzicht

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief