Nazomer verkoopdagen op 23 en 24 september

19 september 2023

Komend weekend vinden onze nazomer verkoopdagen plaats. Op zaterdag 23 en zondag 24 september kunt u nagenoeg ons gehele verkoopaanbod in de haven aantreffen en zijn alle schepen geopend, zodat u deze in alle rust zelf van binnen kunt bewonderen.

Daarnaast kunt u uw uitgebreid laten informeren over het rond- en platbodemvaren in het algemeen en de aangeboden schepen in het bijzonder. De meeste eigenaren zijn zeer gemotiveerd om hun rond- of platbodemjacht nog voor de winter te verkopen.

Wanneer een ‘passend schip’ gevonden is, kan er middels een bod formulier een bieding uitgebracht worden en nemen we direct contact op met de eigenaar. Mocht u nog niet zover zijn en u alleen willen oriënteren, dan zien wij u uiteraard ook graag tegemoet. Elke aankoop begint altijd eerst met oriënteren …..

Wij verwelkomen u graag aanstaande weekend tussen 10.00 en 17.00 uur aan de Draei 37 in Heeg!

Terug naar overzicht

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief