Heech by de Mar Open Rond- en Platbodemdagen

12 mei 2022

De traditie wordt voortgezet. Na afwezigheid in 2020 en 2021 vanwege corona organiseert Heech by de Mar dit jaar al weer voor de 10e keer zijn Open Rond -en Platbodemdagen. Deze vinden dit jaar plaats op zaterdag 21 en zondag 22 mei. U kunt uw hart ophalen want wij bieden u de mogelijkheid om vrijwel het gehele verkoopaanbod van rond- en platbodemjachten te komen bekijken. Daarnaast informeren wij u graag over de voordelen van het varen met een rond- en platbodem in het algemeen en de specifieke schepen die in onze verkoophaven liggen in het bijzonder. Wilt u liever eerst een rond-of platbodemjacht huren, dan kunt u op deze dagen ook de aanwezige verhuurschepen bezichtigen en u hierover uitgebreid laten informeren.

Heech by de Mar nodigt u van harte uit op zaterdag 21 of zondag 22 mei aan de Draei 37 te Heeg!

Terug naar overzicht

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief