Nazomer verkoopdagen op 18 en 19 september

15 september 2021

Door de versoepelingen die er van overheidswege inmiddels gelden, kunnen de nazomer verkoopdagen ook dit jaar weer gehouden worden. Wilt u zich oriënteren op een passend schip of overweegt nog voor de winter een rond-of platbodem te kopen, dan zijn deze dagen een uitgelezen mogelijkheid. Alle (nog) beschikbare verkoopschepen liggen deze dagen in onze verkoophaven, zodat u gemakkelijk kunt kijken en vergelijken.
Op zaterdag 18 en zondag 19 september kunt u vrijwel ons gehele aanbod in de haven aantreffen en zijn alle schepen geopend, zodat u deze ook in alle rust zelf van binnen kunt bewonderen!

Verder kunt u zich uitgebreid laten informeren over het rond- en platbodemvaren in het algemeen en de aangeboden schepen in het bijzonder. De meeste eigenaren zijn zeer gemotiveerd om hun rond- of platbodem nog voor de winter te verkopen.  Op verzoek kunnen we gelijk contact leggen met de eigenaar en, na overeenstemming over de prijs, indien gewenst een afspraak maken voor een proefvaart.

Wij verwelkomen u graag op zaterdag 18 of zondag 19 september tussen 10.00 en 17.00 uur aan de Draei 37 in Heeg!

Terug naar overzicht

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een paar keer per jaar het laatste nieuws van Heech by de Mar!

Aanmelden nieuwsbrief