Speciale aandacht aanbod Platbodemjachten:

In deze rubriek vindt u een overzicht van schepen die afgelopen maanden in onze nieuwsbrief in De Schijnwerper zijn gezet. Op gezette tijden zullen andere schepen uitgelicht worden.

Lemsteraak ‘Visarend’

In deze rubriek zetten we maandelijks een bijzonder schip in de schijnwerper.

Dit keer aandacht voor:

•    Lemsteraak ‘Visarend’

Prachtige visserman (wedstrijd) aak voor een zeer aantrekkelijke prijs

Lemsteraak ‘Visarend’ is niet alleen prachtig om te zien maar biedt de unieke combinatie  van comfort en zeileigenschappen, waardoor zeer geschikt als familieschip alsook om wedstrijden mee te zeilen (meetbrief aanwezig). Door diverse aanpassingen in het ontwerp is ze (nog) sneller en heeft ze vele wedstrijden gewonnen. Ze is gemakkelijk door twee personen en zelfs 'single-handed' te varen door o.a. de automatische stuurinrichting. Door de klapbare masttop en de geringe diepgang is een groot vaargebied mogelijk.

Daarnaast beschikt de ‘Visarend’ over een fraai betimmerde gezellige kajuit met relatief veel stahoogte voor lengte /uitvoering en is ze voorzien van alle moderne comfort zoals toilet met vuilwatertank, buitendouche met warm water, verwarming, koelkast en oven. Er zijn in totaal 6 slaapplaatsen mogelijk.

Sterk in prijs verlaagd
Tot slot is het van belang te melden dat recent de prijs aanmerkelijk is verlaagd waardoor deze prachtige visserman aak ook in prijs zeer aantrekkelijk is!
Voor meer informatie en een uitgebreide fotoserie: https://www.heechbydemar.nl/bemiddeling/verkooplijst/110837/visarend/

Lemsteraak ‘Joanna’

•    Lemsteraak ‘Joanna’

Schitterend gelijnde Lemsteraak in een uitstekende onderhoudstoestand.

Lemsteraak ‘Joanna’ is een plaatje om te zien en een fantastisch (familie) schip geschikt voor binnenwateren, ijsselmeer en waddenzee. Verrassend ruim van binnen en voorzien van alle comfort om langere tijd met meerdere personen op te verblijven. Door haar bouwwijze beschikt ze over veel stabiliteit en een stahoogte van ca. 1.90 tot in het vooronder. Er is een complete set zeilen van goede kwaliteit en een uitgebreide navigatie aanwezig. In 2007 is het casco gestraald en in een nieuw systeem gezet. Daarnaast wordt jaarlijks, ook in 2018, alle noodzakelijke onderhoud uitgevoerd  waardoor ze in een uitstekende conditie verkeerd.

Tot slot is het van belang te melden dat recent de prijs is aanmerkelijk is verlaagd waardoor deze prachtige lemsteraak nu ook in prijs zeer aantrekkelijk is !

Voor meer informatie en een uitgebreide fotoserie: https://www.heechbydemar.nl/bemiddeling/verkooplijst/122222/joanna/

Grundel ‘De Roode Zeehaen’

  • Grundel ‘De Roode Zeehaen’

Met liefde onderhouden authentieke K & V 8.00 meter Grundel  met ‘zonnedak’

De ‘Roode Zeehaen’ is een naar doordacht Gipon ontwerp gebouwde Kooijman en de Vries Grundel met het bekende brede schuifluik. Dit ‘zonnedak’ zorgt voor veel licht, lucht en ruimte in de kajuit,
wat een grote meerwaarde vormt. Door haar bouwwijze op het vlak (dikte ca. 20mm) ontstaat veel stahoogte en een grote stabiliteit.

Ze is door de huidige eigenaren met liefde onderhouden en dus in een prima conditie voor haar leeftijd. Beschikt over een goede set dacron zeilen, een  zomer- en winterkleed en een kuiptent. Daarnaast heeft ze de beschikking over een zuinige, professioneel onderhouden, intern gekoelde motor met slechts ca. 600 motoruren.

Deze prachtige authentieke Grundel wordt aangeboden met een eventueel  in overleg over te nemen zomer- en winterligplaats gelegen midden in het Friese merengebied!

Voor meer informatie en een uitgebreide fotoserie:https://www.heechbydemar.nl/bemiddeling/verkooplijst/117051/de-roode-zeehaen/

Lemsteraak ‘Noorderzon’

•    Lemsteraak ‘Noorderzon’

Mooi gelijnde van Rijnsoever Lemsteraak 10.05 in een uitstekende conditie.

Lemsteraak ‘Noorderzon’ is naar ontwerp van de Boer bij van Rijnsoever gebouwd en verkeerd  in een uitstekende staat van onderhoud voor haar leeftijd. Beschikt over een zeekuip en een ruim sfeervol interieur met 6 slaapplaatsen en ca. 1.95 stahoogte. Ze is voorzien van alle comfort zoals oven, koeling en heteluchtverwarming.

Dit type Lemsteraak staat alom bekend om zijn goede zeileigenschappen en stabiliteit en heeft een zeer groot vaarbereik. De ‘Noorderzon’ heeft in 2008 bij bouwer van Rijnsoever een refit ondergaan. Beschikt over een goede set zeilen inclusief kluiver en botterfok en een betrouwbare krachtige Volvo Penta (turbo)motor.

Jaarlijks is alle noodzakelijke onderhoud professioneel uitgevoerd, als laatste in het voorjaar 2017 bij Heech by de Mar, waardoor ze in een uitstekende conditie voor haar leeftijd is.

Lemsteraak ‘Noorderzon’ ligt bij ons in de haven. U kunt haar vinden op onze website door onderstaande link aan te klikken: http://www.heechbydemar.nl/bemiddeling/verkooplijst/96148/noorderzon/