Lemsteraak 'Beste Vaert'

Lemsteraak 11 meter ´Beste Vaert´ is voorzien van boegschroef, rolfok, rolkluiver, vallier grootzeil en een hydraulische stuurinstallatie met stuurwiel en is daarmee ´easy sailing´.

Wij hebben reeds vele jaren 3 volledig identieke Lemsteraken van 11 meter in de verhuur t.w. de ‘Welvaren’, ‘Brandende Liefde’ en ‘Beste Vaert’.
Velen van jullie hebben deze echte zeilschepen al met veel plezier gevaren en mooie tochten beleefd.

De ‘Beste Vaert’ wordt nu omgebouwd en deze winter voorzien van een boegjet, stuurzuil met stuurwiel en hydraulische stuurinstallatie (met speciaal zeilventiel), een rolfok en rolkluiver. Hiermee heeft deze Lemsteraak het predicaat ‘easy sailing’ gekregen.

Wilt u ook met deze technische aanpassingen de ‘Beste Vaert’ zeilen dan is dit schip apart online via het ‘Zoek en Boek’ reserveringsprogramma te huur met de omschrijving ‘Lemsteraak 11.00 Beste Vaert.

Wilt u nog traditioneel zeilen met helmstok en zelf of met de crew de voorzeilen aanslaan en hijsen dan kan dit nog gewoon met de 11 meter Lemsteraken ‘Welvaren’ en ‘Brandende Liefde’.
Deze beide Lemsteraken zijn online te huur in ‘Zoek en Boek’ onder de omschrijving ‘Lemsteraak 11.00’.

Heeft u vragen over welk schip uit de huurvloot het beste geschikt is voor uw vaartocht (als samenstelling bemanning, vaargebied, etc) dan kunt u altijd even contact met ons opnemen per mail aan info@heechbydemar.nl of telefonisch onder +31 (0)515-442750.
Wij helpen u met onze 35 jaar ervaring met verhuur van Platbodems graag verder.

Wij hebben een ruime keuze aan verschillende lengte schepen en modellen en bijna altijd wel een passend schip voor u.

Tot ziens in Heeg.

« Terug naar overzicht « Naar homepage

Boot huren,

Nu nog eenvoudiger uw vakantie boeken met: