Komt u ons ook bezoeken op Boot Düsseldorf 2018?

Heech by de Mar met de unieke Motoraak 9.10 meter 'Lepelaar' aanwezig op de grootste watersportbeurs BOOT te Düsseldorf.

Voor de 33-ste keer neemt Heech by de Mar onder leiding van de familie Koekebakker weer deel aan de bootshow in Düsseldorf. Heech by de Mar staat hier met een eigen beursstand en met de unieke en prachtige motoraak ‘Lepelaar’. U vind ons op ons vertrouwde plekje midden in hal 14 op standnummer E21.

Martin en Harry Koekebakker zijn zelf aanwezig en u bent van harte uitgenodigd een kijkje aan boord te nemen. U kunt hier ook direct uw vakantie reserveren of gratis een prachtige kalender 2018 met watersportevenementen ophalen (zolang de voorraad strekt).

Wilt u graag varen met onze mooie Motoraak ‘Lepelaar’ of één van de andere prachtig onderhouden schepen dan raden wij u aan voor de beurs uw vakantie te reserveren want wij krijgen vast, net als afgelopen jaar, veel aanloop en reserveringen. Voor vrije schepen en periodes bel 0515-442750 of kijk in ons online reserveringsprogramma ‘Zoek en Boek’.

We verwelkomen u graag voor een onvergetelijke vakantie!

BOOT Düsseldorf opent haar deuren van 20 tot 28 januari.
Voor beursinformatie over o.a. openingstijden en toegangkaarten zie www.boot.de

« Terug naar overzicht « Naar homepage

Boot huren,

Nu nog eenvoudiger uw vakantie boeken met: